De Vreelandbode van september 2023

Nu het ‘s avonds steeds eerder donker en ’s ochtends later licht wordt krijgen we meer zicht op de sterren boven Vreeland. Bij de brug fonkelt boven het geboortehuis van een oer-Vreelandse een nieuw hemellichaam dat misschien troost kan bieden aan de nabestaanden. Sterren kunnen ons ook een gevoel van trots geven. In deze Vreelandbode ontmoeten we een aantal van die uitblinkers, zoals wereldkampioen Gijs lutje Beerenbroek, Matthijs en Elise Hulsman met hun jarenlange ‘liefdewerk oud papier’ en de bescheiden maar veelzijdige Freek Weidema.

Achter de façade van haarsalon Belleza ontdekken we een nieuwe (kap)ster en in de pers lezen we deze maand over de bijzondere prestaties van andere dorpsgenoten.

Met golftalent Jimi Nieuwland willen we in een volgende editie graag nader kennismaken, nu doen wij dat met de nieuwe -maar ook weer niet zo nieuwe- buren Gerda en Kobus. En natuurlijk is er ook weer heel veel interessant ‘Sterrennieuws’ en deelt de Dorpsraad de laatste stand van zaken omtrent het Dorpshuis en andere lokale kwesties waarover zij zich namens alle inwoners heeft gebogen.

De Kinderpost staat weer vol met schitterende verhaaltjes en we genieten nog even na van het swingende dorpsfeest waarvoor we de organisatie achter de schermen nog eens extra willen bedanken.

Veel dank ook nogmaals aan het organiserend comité en iedereen die heeft bijgedragen aan de steun voor de Vreelandbode, waardoor iedereen dit verbindende medium kan blijven ontvangen. Uiteindelijk schuilt er achter iedereen een bijzonder verhaal en is ieder op zich een ster!

Veel leesplezier!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: