Over de Vreelandbode

De Vreelandbode is hét gratis maandblad voor alle Vreelanders, van oud tot jong, ‘oer’ of import, dat sinds 2008 niet meer uit ons dorp is weg te denken.

Natuurlijk kunnen de Dorpsraad en de verschillende verenigingen hun nieuws kwijt in de Vreelandbode, maar daarnaast komen de Vreelanders ook vooral zelf aan het woord. Redactieleden Marie-Anne van Stijgeren, Connie Lohuis, Renée Bink en Pauline van der Hoeden tekenen elke maand voor interviews met dorpsgenoten in de rubrieken ‘Bedrijvigheid’ en ‘Dorpsgenoten!’. En, onder het motto ‘jong geleerd, oud gedaan’, hebben de Vreelandse kinderen het voor het zeggen in de rubriek ‘Kinderpost’: in de wintermaanden gevuld door Wietske Tammes, in het voorjaar door de Razende Reporters, onder leiding van Annelies Weijschedé. Verder is er aandacht voor de historie van Vreeland in de rubriek ‘Vreeland Vroeger en Nu’, door Juliette Jonker en Harold Linnartz geeft zijn kijk op de actuele astronomie in de rubriek ‘Hemel boven Vreeland’.
Kortom: alle Vreelanders hebben elke maand weer genoeg interessants om te lezen.

De Vreelandbode wordt huis-aan-huis verspreid in Vreeland. Maar u kunt hem ook afhalen bij de Dagwinkel in Vreeland en bij de bibliotheek in Loenen aan de Vecht. En de bode is natuurlijk ook digitaal te lezen op deze site.

Hebt u berichten, meningen, verzoeken en opmerkingen voor de Vreelandbode? Zeg het één van de redactieleden! Of mail naar info@vreelandbode.nl.

De Vreelandbode is gratis en dat willen we zo houden. Maar dat kan alleen met voldoende adverteerders. Wilt u ook adverteren, neem dan via info@vreelandbode.nl contact op met Kiki Molewijk. Zij vertelt u alles over de mogelijkheden.

Wij hopen dat u de Vreelandbode met evenveel plezier leest als waarmee wij hem maken.

Het team van de Vreelandbode:
Juliette Jonker, Monique Driessen, Renée Bink, Marie-Anne van Stijgeren, Connie Lohuis, Pauline van der Hoeden, Kiki Molewijk, Wietske Tammes, Margot Sedelaar en Astrid Molewijk.