De Vreelandbode van oktober 2023

Vaak zijn het de kleine dingen in het leven die het grote verschil kunnen maken. Nu maken wij van de redactie overigens niet graag van een mug een olifant, laten we daar helder in zijn. Wel doen die geniepige kleine prikkende knutten dat, en wel met desastreuse consequenties voor onze schapen en veehouders. Maar ook over positievere prikkelingen valt in deze oktobereditie volop te lezen want we kunnen er met een bomvolle agenda en andere tips er weer fijn op uit.

Lees ook over hoe je je stem kunt laten gelden voor de diverse dorpsaangelegenheden. Vragen zijn er overigens ook, want wordt de brug aan de Bergseweg nu eindelijk echt eens aangepakt? En wat gaat er toch allemaal gebeuren aan de dijken aan de oostzijde van ons dorp?

Feit is dat juf Anja na een uitbundig afscheid van haar welverdiende pensioen geniet en de familie Van der Veldelde Kock na tientallen fijne jaren het dorp gaat verlaten. Ook adverteerder van het eerste uur ‘Berko’ neemt binnenkort ‘knallend’ afscheid, maar onze drukker Dunnebier laat gelukkig weten voornemens te zijn om na een feestelijke halve eeuw-viering de persen nog lang te laten doordraaien.

In de Kidsredactie laten de grootsten van CSV Ridderhof van zich horen. En lees eens tussen alle bovengenoemde stukken door, want daar staat nog zoveel meer. Alle items vonden wij belangrijk en prikkelend genoeg om iedereen weer dit leesplezier te geven. Samen maken we immers het verschil in deze Vreelandbode, klein en groot…

Veel leesplezier!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: