De Vreelandbode van oktober 2018

Deze oktobereditie lijkt in het teken te staan van ‘komen en gaan’.

Terwijl de zomerkleding in de kast zoetjes aan plaatsmaakt voor behaaglijke truien en de verkleurde bladeren zich voorzichtig losmaken van de bomen, laait de zwarte pietendiscussie alweer op. Maar dat bedoelen we eigenlijk niet, want dat soort van komen en gaan is immers inherent aan de wisseling van het seizoen en ieder jaar weer zo ongeveer hetzelfde liedje, nietwaar?

Wél bedoelen we de vele uitnodigingen om te komen naar bijvoorbeeld de informatieavonden inzake de voortgang over de N201. En de grijze afvalbak die gaat verdwijnen en een oranje ‘plasticbak’ die eraan zit te komen. En te lezen over het vertrek van Lodewijk van Monsjou als decennialange voorzitter van de Vreelandse bedrijfsvereniging terwijl Jana de Vries zich voorstelt als nieuwe locatiedirecteur van CSV Ridderhof.

En over Linda Maasbommel en Mark van Koert, die misschien wel als eersten komen wonen in de nieuwe wijk ‘Vecht en Veld’. Maar ook over ‘nieuwe’ muzikale buren op de Lindengracht en het gezin van Golfpro Stuart Mathie dat in Vreeland is komen wonen.

En kom vooral weer ‘over de brug’ naar de gezellige brugborrel op 27 oktober. Laat het najaar dus maar komen want er is voor alle Vreelanders weer genoeg om over te lezen én voor te gaan!

 

Veel leesplezier!
De redactie

De Vreelandbode van oktober leest u hier, of klik op de voorpagina hieronder.