De Vreelandbode van november 2021

Deze novembermaand wilden we graag vooruitkijken naar wat er de komende tijd zoal te vieren valt.
Door de donkerrode inkleuring van Nederland, een kleur die juist zo stemmig bij Sint en Kerst past, kunnen we de feestteugels wederom niet laten vieren. Toch hoeven we niet bij de pakken te gaan neerzitten want er is in deze Vreelandbode weer genoeg om te delen met elkaar. En soms kunnen de dingen die anders lopen het leven in ons mooie dorp juist weer een nieuwe dimensie geven.

Zoals de brugborrel die wegens de enorme stortbuien in het water leek te vallen, maar op de valreep misschien wel de leukste eindebrugseizoenviering ooit werd. En terwijl Xander en Diane Koning in ‘Achter de façade’ terecht opmerken dat vroeger alles anders was gaat het Pannenkoekenhuis na 54 jaar een andere toekomst tegemoet.

Lees in deze Vreelandbode over de bijzondere geschiedenis van de familie Van Heuven maar ook over Michiel, Ilse en Mels die voor nieuw leven in ’t Jaeghuys aan Duinkerken zorgen.

Het is uiteraard heel jammer dat de Kerstmarkt wederom niet door kan gaan. Daarom moeten we onze eigen slingers maar weer ophangen. En daar zijn we hier toevallig best goed in nietwaar? De feestelijke slingers met lampjes hangen in ieder geval alweer langs de Voorstraat.

Verder hopen wij dat het lezen van deze Vreelandbode de komende donkere dagen voor een beetje afleiding kan zorgen en dat we de feestdagen ge- zond en wel met elkaar kunnen vieren. In dit kader alvast het thema voor volgende maand om over na te denken:
VOOR ELKAAR!

Veel leesplezier! 
De redactie 

Lees de vreelandbode hier of klik op de voorpagina hieronder.