De Vreelandbode van januari 2024

De oer-Hollandse ijspret onder een strakblauwe hemel leverde voor deze eerste Vreelandbode van 2024 meteen prachtige plaatjes op. En wat waren wij eraan toe, eindelijk een beetje zon.

Wij van de redactie lieten onze ge- dachten nog eens over het afgelopen jaar gaan en al mijmerend over de toekomst van de Vreelandbode kwamen wij tot de eenduidige conclusie dat wij er samen met jullie allemaal weer vol voor willen gaan.

Het grote hart dat de 15-jarige Vreelandbode in het afgelopen jaar onder de riem werd gestoken klopt dankzij de enorme betrokkenheid nog volop. Door de fantastische adverteerders, bijdragen, ludieke acties en medewerkingen is het voortbestaan immers weer eventjes gegarandeerd.

Tja, tijden veranderen en soms is het goed even stil te staan om af te vragen of we op oude voet doorgaan of juist mee moeten bewegen.
Het nieuws in de maandelijkse Vreelandbode is immers niet zo snel als nieuws dat ons tegenwoordig via andere media bereikt. Toch blijven wij ervan overtuigd dat juist stilstaan bij achtergronden, nieuwe kennismakingen en bijzondere gebeurtenissen een grote verrijking is. Laat daar deze Vreelandbode nou weer ouderwets vol mee staan. Dus ook voor wie nog geen voornemen heeft gemaakt voor het nieuwe jaar: blijf ons voeden met interessante kopij, foto’s en verhalen in dit nieuwe jaar. Op naar een zonnige toekomst samen!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: