De Vreelandbode van januari 2021

LEEF!!!…
”Alsof het je laatste dag is…” voegde een Nederlandse zanger daar jaren geleden in zijn ‘wereldhit’ aan toe. Ook Dreetje had toen blijkbaar nog nooit van Corona gehoord zoals ook wij een jaar geleden nog niet wisten wat 2020 ons zou brengen. Inmiddels weten wij wel beter, maar zijn er helaas nog niet echt beter van geworden.

Desalniettemin blíjft Vreeland levendig! Al is het maar door de inwoners die het dorp net een beetje extra opsieren of het voor een ander leefbaar te houden. Lees daarvoor o.a. de interviews met Chantal van Kollenburg en Olivier Jongeneel. En over bijvoorbeeld Lucy Versloot die met Hans de Vries barst van de plannen voor ons Dorpshuis en over Larissa die haar ‘eerste prik’ al heeft gekregen. Op het voormalige EVABterrein, waar Gesina Glastra van Loon en haar gezin een nieuw leven is begonnen, blikken we terug in de rubriek ‘Vroeger en Nu’.

Hans Bots vertelt over zijn gezondere eetpatroon en Renee Bink trakteert ons in haar column op een spannend ‘broodje aap’.

En nog veel meer leuks en interessants te lezen in deze Vreelandbode om de januarimaand, zonder nieuwjaarsduik en -borrels en met de kids in huis mee door te komen.

Wij voegen hier nog enkel aan toe: “LEEF!!! Alsof het de eerste dag is van een beter jaar en wensen daarbij iedereen een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2021 toe!”

Veel leesplezier!