De Vreelanbode van februari 2024

Waar die grote rode luchtballon boven Vreeland ons naartoe gaat brengen blijft een vraag. Maar een ballon staat symbool voor geluk en dat leek ons een mooi uitgangspunt voor deze februari editie.

Toch kunnen wij niet helemaal voorspellen hoe de wind uiteindelijk zal gaan waaien. Net zoals het weer deze maand, het kan vriezen of dooien nietwaar? Zelfs onze wijze dorpsraad kampt nog altijd met onduidelijkheden over een toekomst met of zonder windmolens in onze polder. Het is dus fijn dat we samen betrokken blijven en er alles aan doen om de wind richting geluk zoveel als mogelijk in onze zeilen te houden.

Zeker is wel dat wij erg vrolijk worden van de foto van Lenie en Eva die hier eveneens op de voorpagina prijkt en onderdeel is van een wederom gezellige kinderpost. En ook van het positieve nieuws over het dorpshuis.

Deze Vreelandbode staat natuurlijk ook bol van wetenswaardigheden, feiten en gebeurtenissen die we met veel plezier delen. Iedereen kan bij het lezen zijn eigen gedachten er over hebben en kiezen aan welke eropuit-tips je wilt deelnemen. Bas Schuurmans zorgt met zijn column bovendien nog voor een ‘opkikkertje’ en de vele mooie interviews maken het weer af.

Wij hopen dat iedereen veel plezier zal beleven aan het lezen van deze Vreelandbode. Tja, want dát maakt ons dan weer erg gelukkig!

Klik hier of op de voorpagina hieronder