De nieuwe Vreelandbode is uit!

Het blijft bijzonder hoe actief ons dorp is, dat blijkt ook weer in deze Vreelandbode. We blikken terug op wat deze maand de revue is gepasseerd (kunst, cultuur, dorpsbijeenkomsten) en we blikken vooruit op wat komen gaat (sintintocht deze zaterdag, de kerstmarkt, vele Sterrenevenementen). En niet te vergeten de interviews met inspirerende dorpsgenoten in de diverse rubrieken.

Na bijna tien jaar Vreelandbode blijft ook de redactie zich eigenlijk verbazen over het enorme aanbod aan evenementen en de constante aanwezigheid van interessante, betrokken en bevlogen Vreelanders. Dat maakt het ook zo fijn om elke maand deze dorpskrant voor u te maken. Mede dankzij de vaste columnisten en alle verenigingen en instellingen die ons hun berichten sturen bieden wij ook deze maand weer een gevarieerd aanbod aan wetenswaardigheden en nieuws uit ons eigen dorp en uit de regio.

Hopelijk ervaart u de Vreelandbode net zo inspirerend als wij dat zelf doen. Wij gaan de winter tegemoet, maar niet zonder de wetenschap van bijzondere momenten om elkaar te ontmoeten en uzelf te verrijken.

Veel leesplezier!

De Vreelandbode van november kunt u hier vinden, of klikken op de voorpagina hieronder.

vreelandbode-nov-site