De Vreelandbode van mei

De barometer kon het grillige gedrag van onze Vreelandse weergoden de afgelopen maand maar moeilijk bijhouden.

Zo draaide het Oranjecomité nog overuren vanwege de slechte weersvoorspellingen op Koningsdag, zo steeg het kwik nog geen week later tot tropische temperaturen. De brugwachter had opeens zijn handen vol aan de genietende boot- en fietsgasten die zich in drommen onder en over de brug manoeuvreerden. Op die dagen zijn we extra dankbaar dat de brug niet van alarmbellen en slagbomen is voorzien en dat de brugwachter definitief mag blijven.

Uiteraard doen wij uitgebreid verslag over Koningsdag in Vreeland en leest u over het lintje dat dorpsgenoot Peter Nagtegaal kreeg. In de blog van deze maand schrijft Frederique Olland over het ‘koesteren van je goedgelovigheid’ vanuit haar expertise als kindertherapeut en mediacoach. Verslaggeefster Marie-Anne van Stijgeren ging op bezoek bij bakkerij de 7 Heerlijkheden en Connie Lohuis spreekt met dorpsgenoot Nanci Hogenboom.

Ook onze andere redactieleden en vaste rubriekenschrijvers hebben de pen weer fijn laten vloeien en er zijn weer leuke tips en wetenswaardigheden binnengekomen die wij graag delen.

Naast de schrijvende redactie drijft de Vreelandbode op onze penningmeester Monique Driessen en Kiki Molewijk die de advertenties beheert. Zonder een gezond financieel beleid en onze trouwe adverteerders geen krant in Vreeland. Maar ook de input van tips en meningen van iedereen in en om ons dorp is van groot belang om dit gratis maandblad levendig en evenwichtig te houden.

Blijft u ons voeden?

Lees de Vreelandbode van mei hier! (of klik op de voorpagina hieronder)

De redactie 

Vreelandbode mei site