Voorjaar? Plantenmarkt!

De jaarlijkse plantenmarkt wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Protestantse Gemeente Vreeland ten behoeve van het onderhoud van het monumentale kerkgebouw en in bijzonder het plaatsen van voorzetramen om het klimaat in de kerk beter beheersbaar te krijgen.

bloemetje voor plantenmarktOp het Kerkplein kunt u op zaterdag 10 mei van 9.00 uur tot ca 14.00 uur de meeste eenjarige zomerplanten bewonderen en aanschaffen om zo uw tuin, balkon of uw voordeur een kleurrijk accent te geven. U kunt dit doen met o.a. een vlijtige lies, geranium, petunia, margriet, lobelia, begonia, million bells en afrikaantjes. Een groot assortiment kleine en grote hanging baskets ontbreekt niet. Dit jaar hebben we voor het eerst een uitgebreide collectie biologisch gekweekte groenten plantjes o.a. sla, andijvie, rode biet, prei, tomaat, courgette en pompoen. De koffie met iets lekkers staat weer klaar in De Til. De favoriete Vreelandse biologische jam is hier ook verkrijgbaar.

Tip: Als Moederdag geschenk kunt u zelf of met uw kinderen een mand of bakje laten opmaken met door u zelf gekozen zomerbloeiers.

Tot ziens op de plantenmarkt. Kom vroeg want op=op.

Namens de plantenmarktcommissie: Koos van Nes