Uitnodiging Vrijwilligersfeest

Vrijdag 24 november 20.00-22.30 uur Theater 4 en1, Breukelen

Beste Vrijwilliger, hulpouder, trainer, barmedewerker, iedereen die zich met hart en ziel vrijwillig inzet in de Gemeente Stichtse Vecht,

Het College en de gemeenteraad van Stichtse Vecht willen u graag hartelijk bedanken voor uw bijdrage aan onze samenleving. 

Voor uw inzet heeft het gemeentebestuur en de vrijwilligerscentrale enorm veel waardering. Veelal doet u uw werk in stilte, maar op vrijdag 24 november brengen wij dat graag voor het voetlicht. Om u te bedanken wordt op vrijdag 24 november een vrijwilligers waarderingsfeest georganiseerd, in theater 4en1, Schepersweg 6A in Breukelen. Tussen 20:00 en 22:30 uur bent u van harte welkom. De deuren zijn vanaf 19:30 geopend. De avond wordt omlijst door de Hartelijke Dames. 

Tijdens deze feestelijke avond worden van de genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2017, de winnaars voor respectievelijk “individueel“ en “groepen” bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt traditiegetrouw georganiseerd door ’t Gilde Stichtse. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en is er gelegenheid om met elkaar een praatje te maken. Hierbij willen wij u hartelijk uitnodigen om deze feestavond bij te wonen. 

U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier. Graag z.s.m. maar voor 10 november a.s.
Wij hopen er met elkaar een gezellige avond van te maken.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met de Vrijwilligerscentrale 0346 -290710 of per email vrijwilligerscentrale@welzijnsv.nl 

Graag tot ziens op 24 november!In opdracht van het gemeentebestuur Stichtse Vecht,
De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht.
Vondelstraat 51 
3601 EX Maarssen 
tel. (0346) 290710
www.vrijwilligersstichtsevecht.nl