Sinterklaasintocht 2020

Dit jaar zal de Sint op een iets andere wijze het land, de Stichtse Vecht en Vreeland binnenkomen,

Wij hebben het voor jullie op een rijtje gezet!

 

Maandag 9 november – Start Sinterklaasjournaal

Vanaf maandag 9 november wordt om 18:00 bij NPO3 het twintigste seizoen van het Sinterklaasjournaal uitgezonden en volgen we de belevenissen van Sinterklaas en zijn pieten op weg naar Nederland en in aanloop naar pakjesavond.

 

Zaterdag 14 november – intocht van Sinterklaas op geheime locatie in Nederland

Zaterdag 14 november zal pakjesboot 12 op een geheime locatie in Nederland aanmeren. Publiek is vanwege de maatregelen niet mogelijk. De intocht is op NPO/ZAPP3 om 12:00 te zien. 

 

Zaterdag 14 november – digitale intocht van Sinterklaas in Stichtse Vecht

Een digitale en interactieve Sinterklaasintocht georganiseerd door Stichts Gevecht Media, samen met de lokale comités van Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht en Vreeland. Vele bekende en onbekende Stichtse Vechters hebben een rol in de digitale intocht.
Op zaterdag 14 november rond 13.30 is de officiële digitale live-uitzending van de Sinterklaasintocht te zien op Ziggo kanaal 44 (in Nigtevecht Ziggo kanaal 36), Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332. De uitzending wordt gedurende een week herhaald en zal ook online te bekijken zijn via de website van RTV Stichtse Vecht.

Kijk ook op Facebook om het laatste nieuws te volgen

Bekijk hier de trailer van de digitale intocht

Zaterdag 21 november – intocht van Sinterklaas in Vreeland

Meer informatie over de intocht in Vreeland, ontvangen alle Vreelanders per post. Hou dus goed de brievenbus in de gaten!