Persbericht: Weekendafsluiting Gooilandseweg en Weesperbrug (N236) te Weesp

De provincie sluit van vrijdag 4 juli 20.00 uur tot maandag 7 juli 05.00 uur een deel van de Gooilandseweg (N236) voor het autoverkeer af. Gedurende dit weekend vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats. De afsluiting bevindt zich tussen de kruising Driemond/Gein en de G.J. Wiefferingdreef (oost).
De kruisingen C.J. van Houtenlaan/ G.J. Wiefferingdreef (oost) en de G.J. Wiefferingdreef (west) blijven open. Hierdoor blijven Weesp centrum en Aetsveld bereikbaar.

Omleidingen
Lokaal autoverkeer voor Weesp centrum en Aetsveld wordt ter plekke omgeleid met gele borden. Doorgaand verkeer wordt omgeleid over de A9, A1, N525 en N524. Weesp is bereikbaar via de A1 afslag 3 Muiden/Weesp.
Voor Fietsverkeer is de Weesperbrug wel toegankelijk. Fietsers maken dit weekend gebruik van een aangepaste omleidingsroute via de Utrechtseweg en de Lage Klompweg (zie weergave).

In hetzelfde weekend voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit op de N201 rondom de Loenerslootsebrug. Vanwege de werkzaamheden in de regio moet het verkeer rekenen op extra reistijd en wordt nadrukkelijk verzocht de omleidingen te volgen.

Informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden gratis bellen met het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 – 0200 600. Actuele informatie is te vinden op www.infoN236.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.twitter.com/werkzaamhedenGV.

Informatie over de werkzaamheden van de provincie Utrecht: www.provincie-utrecht.nl of via: 030 – 2583888

11 985_N236 Gooilandseweg fase 5 NIEUW_zw