Op 21 juni gaat Pien.tv live

Pien.tv is online televisie voor vrouwen in Nederland en België en maakt programma’s vanuit het hart, met passie en plezier. Het biedt inzichten en handvatten waardoor de kijker zich (meer) bewust kan worden van zichzelf. Ieder mens kan zich lekker(der) in zijn vel voelen!

Pauline van Aken (Pien) is producer van Pien.tv. Zij is sinds 1992 werkzaam als presentator en trainer voor TV en het bedrijfsleven en presenteerde o.a. voor Hart van NL, Actie Nieuws en Start op 6. Doormiddel van haar trainingen seminars, boeken en Apps heeft Pauline al duizenden mensen geïnspireerd. Een aantal jaar geleden was zij Mega Mindy tijdens de Vreelandse Kerstmarkt.

In een reeks afleveringen gemaakt voor het programma staat Judith Peereboom centraal. Judith was bekend van Big Brother en presenteerde belspellen. Pien begeleidt Judith in een persoonlijk traject over een periode van een jaar. Judith: “Nu dat ik alleenstaande moeder ben, heb ik het gevoel dat ik in de mist sta en aan het overleven ben.” In deze reeks afleveringen helpt Pien haar d.m.v. adviezen en opdrachten, waardoor zij weer vertrouwen krijgt in zichzelf. Judith heeft de nadrukkelijke wens om vooroordelen weg te nemen over het hebben van een kindje met het Syndroom van Down. Pien helpt haar moedig te zijn, waardoor ze haar nek durft uit te steken en haar verhaal in het openbaar vertelt.

In de laatste aflevering vertelt ze hoeveel er in positieve zin in haar leven is veranderd. Judith: “Door te leren vertrouwen komt er nu naar mij toe wat bij mij past.”