De Vreelandbode van maart

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe we de Vreelandbode toch iedere maand weer gevuld krijgen? Zowel van mensen binnen het dorp, maar vooral van daarbuiten. Wij kunnen u verzekeren dat het iedere maand eerder een puzzel is om een goede keuzebalans weer te geven van alle wetenswaardigheden, achtergronden en vele verhalen van en over gebeurtenissen en inwoners van Vreeland die ons maandelijks bereiken. Dit is allemaal terug te brengen in het feit dat er veel betrokkenheid is binnen het dorp en er gewoon heel veel leuke en interessante mensen wonen!

 

De komende weken zullen vele dorpsbewoners zich afvragen hoe het zal gaan als de N201 wordt afgesloten, maar ook zijn er vraagtekens bij de renovatie van de van Leerbrug. Hierover, maar ook over onze lokale agrariër Simon van der Paauw, de toekomst van het oude CSV-terrein en de komende musical Vreemdland leest u in deze maart editie.

 

Uiteraard met onze vaste rubrieken en interviews zoals met dorpsgenoten Lisa Broos en Nely Hos. Ontroerend zijn deze maand de blog van Marie-Anne van Stijgeren en het rondje van Mario Verweijen. Het is weer te veel om op te noemen want er is nog veel meer te lezen. Ga er maar lekker voor zitten!

De redactie

Klik hier of op de voorpagina hieronder om de Vreelandbode te lezen

Vreelandbode maart 2017 site