Gemeentenieuws vanaf nu online en foutieve datum commissievergadering

Commissievergadering niet op 5 maar op 12 september

Door een administratieve fout heeft de gemeente een verkeerde datum gepubliceerd van de Commissievergadering Fysiek domein waarin de verkoop van de begraafplaats aan de orde komt. Deze is niet 5 maar 12 september.  Diezelfde avond vergadert de commissie Bestuur en Financiën over het Dorpshuizen-beleid van de gemeente. U kunt de vergaderingen bijwonen en ook inspreken. Meer informatie vindt u hier.

 

Gemeentenieuws vanaf nu online

Nu het gemeentenieuws niet meer in de Vechtstroom wordt gepubliceerd wordt er van inwoners een meer pro-actieve verhouding verwacht om er achter te komen wat er in de buurt speelt en waar vergunningen voor worden aangevraagd. De afgelopen maanden zijn er diverse vergunningen aangevraagd voor het vergroten van schuren, aanbouwen, het kappen van bomen of ontwikkelingen bij de firma’s Driessen en Greif. Ook heeft de gemeente plannen om de begraafplaats te privatiseren en wordt er vanaf het najaar geen restafval meer opgehaald. Allemaal zaken die ons leven kunnen beïnvloeden en waarvan het goed is om in ieder geval van op de hoogte te zijn of indien gewenst bezwaar tegen aan te tekenen.

U kunt het gemeentenieuws in uw mailbox krijgen door u aan te melden op: www.overuwbuurt.overheid.nl. Met een paar simpele gegevens als uw postcode en het gewenste bereik van het nieuws bent u al aangemeld voor deze nuttige emailservice.