De Vreelandbode van september 2022

De tijden veranderen… Dat is een feit en daar moeten we mee dealen, of we dat nou leuk vinden of niet.

Maar de leukste verandering is misschien wel dat we, na jaren van uitstel, eindelijk weer eens een ‘ouderwets’ Dorpsfeest met elkaar mochten beleven. Het comité, bestaande uit zowel oer- als import Vreelanders, heeft zich dan ook al lang van tevoren tot nog uren na afloop uit de naad gewerkt om dit ‘circus’ voor iedereen tot een succes te brengen. En dat is gelukt, en hoe… Een diepe buiging voor dit hooggeëerd gezelschap, dat zowel jong als oud een prachtig podium van plezier heeft gegeven!

Dorpsgenoten Jan Leeflang en Nina Wild concluderen, in het interview verderop, dat Amsterdam en Vreeland heel goed samengaan. De Vreelandbode wordt bovendien tijdelijk door een vrijwilligster in de nog deels in aanbouw zijnde wijk ‘Vecht en Veld’ bezorgd, waar inmiddels zowel bewoners uit Vreeland zelf als uit andere plaatsen zijn neergestreken. Fijn hoe zij deze helpende hand uitsteekt zodat alle dorpsbewoners op de hoogte kunnen blijven van het reilen en zeilen in en rondom ons dorp.

Deze editie biedt overigens ook weer vele sportieve en culturele ‘eropuit tips’ en nieuws daarover. De Dorpsraad geeft ons de laatste updates en Kweepeer deelt weer een heerlijk recept met ons. In ‘Hart en Ziel’ weet Ronald Liesting het pakkend te zeggen: “Liefde is de bron” en ook de Sterren van Vreeland schrijven erover. Tja, tijden veranderen en zo ook onze inwoners, maar we blijven natuurlijk naar elkaar omkijken, gewoon zoals altijd nietwaar?

Veel leesplezier!

Klik hier of op de voorpagina hieronder