De Vreelandbode van september 2020

‘Een enorme aderlating’ is misschien wel de beste omschrijving voor het naderende afscheid van ‘onze’ huisarts. Het was al een poosje bekend dat dokter Klever na zo’n 37 jaar zou gaan stoppen met zijn huisartsenpraktijk in Vreeland. Op 1 oktober gaat het echt gebeuren en kan hij gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. En dat gunnen wij dokter Klever uiteraard, maar wat zullen we deze fijne huisarts en zijn praktijk gaan missen! Als ode aan dokter Klever en ‘doekje voor het bloeden’ voor zijn vele ‘fans’ daarom extra veel aandacht hiervoor in deze editie.

In deze Vreelandbode ook aandacht voor zijn team en nog veel ander nieuws en mooie interviews. Zoals met Anne-Marie Voorhoeve, Edgar Kheenen en met de ‘nieuwe buren’ Ray, Nina en dochter Levine. In de rubriek Bedrijvigheid leest u opmerkelijk nieuws over de firma Greif en uiteraard zijn er updates van de Dorpsraad en over de brug op de Bergseweg.

En heeft u zich al aangemeld voor de feestelijke opening op 26 september van kwekerij Veldzicht? Voor wie zelf ambities heeft om te tuinieren is het stuk over de Volkstuinen wellicht interessant. Verder weer een vrolijke Kidsredactie en een mooie boekrecensie om te lezen maar ook wat zorgen om de gymzaal in verband met de RIVM-richtlijnen. Misschien een luchtige herfst-Sterrenwandeling maken als pleister op de wond?

Veel leesplezier!
De redactie

Klik hier voor de laatste editie of klik op de voorpagina hieronder