De Vreelandbode van september 2018

Al zo’n tien jaar trappen we bij de redactie vrijwel iedere maand in dezelfde vuilkuil. Eerst vragen we ons af hoe we de Vreelandbode de volgende maand weer gevuld krijgen en op het allerlaatst ligt de stressfactor vooral bij de keuzes die er gemaakt moeten worden.
Ook deze maand dus want hij zit -op de valreep- weer ramvol met mooie terugblikken, tips, het laatste nieuws en fijne interviews! Niet in de laatste plaats met dank aan diegenen die ons deze maand weer hebben gevoed.

Maar zo waren er ook weer vele dilemma’s; moesten we nu bijvoorbeeld berichten over de signalen van ‘mensenpoep’ op diverse plekken in ons vredige dorp? Of over het meningokokkeninfectie dat landelijk in het nieuws staat? Over dat laatste kunnen we kort zijn, dit is een thema waarover iedereen in de landelijke pers kan lezen. Die poep bleek nog een instinkertje; weliswaar riekend naar nieuws maar toch is er nog te weinig over bekend van wie wat wanneer heeft achtergelaten.

Kortom, wij berichten graag over de feiten die ons dorp aangaan. Daarom natuurlijk ook een uitgebreide terugblik op het supergeslaagde dorpsfeest waarmee iedereen weer fris bijgepraat de nazomer in kan. Met zoveel betrokken inwoners hoeven we ons geen zorgen te maken dat ook de volgende Vreelandbode weer fijn leesvoer zal zijn.
Blijf ons dus vooral voeden. En wij? Wij trappen er hopelijk niet meer in!

Veel leesplezier
De redactie

 

Klik hier of op de voorpagina voor de laatste editie