De Vreelandbode van november 2022

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Zelfs de Sint, die nog maar pas met open kinderarmen in Vreeland is ontvangen, zal ons straks weer gaan verlaten. Tja, hij is er elk jaar maar eventjes maar gelukkig weten we dat hij weer terugkomt. Anders is het met Polina, die in deze Vreelandbode vertelt hoe zij vanuit Cherson in Vreeland is komen wonen. Het is onduidelijk wanneer ze terug kan gaan en probeert tot die tijd er hier het beste van te maken.

Oer-Vreelander Wim Fokker neemt ons deze maand ‘in vogelvlucht’ mee in zijn wereld als vogelaar en weet met precisie de vertrek en aankomsttijden van trekvogels te achterhalen. Wie echter helemaal niet wil aankomen en het tijd vindt om te gaan afvallen leest over de personal trainingen van Louis Betton. En wie daarvoor eerst nog wat fitter moet zijn kan natuurlijk terecht bij de fysiopraktijk in het dorp.

De Kidspost staat deze keer vol met prachtige verhalen van talentvolle Vreelandse schrijvertjes. Er kon er dit keer maar eentje de beste zijn maar blijf vooral je verhaaltjes insturen want daar kunnen wij nooit genoeg van krijgen!

Verder geeft Bas Schuurmans weer waardevolle (bespaar)tips en is deze Vreelandbode ook rijkelijk gevuld met andere mooie verhalen, nieuws van onze Sterren en nog veel meer.

Tot slot, maar zeker niet in de laatste plaats, willen wij Monique Driessen ontzettend bedanken voor haar jarenlange toewijding als penningmeester en gezelligheid als zeer gewaardeerd redactielid. Terwijl Monique het financiële stokje heeft overgedragen aan Wietske Tammes is Charlotte Schoots als nieuw redactielid aangeschoven. En zo is de cirkel maar weer rond, er is nu eenmaal een tijd van komen en een tijd van gaan.

Veel leesplezier!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: