De Vreelandbode van november 2020

Met het motto ‘Samen Sterk’ laten we in deze november-editie zien dat wij het nog behoorlijk goed kunnen volhouden met elkaar.

Wijkagent Jan van der Steeg beaamt dat deze leus uitstekend past bij de inwoners van Vreeland. De interviews met Aginus Kalis en Larissa Stegeman onderstrepen nog eens wat voor een krachtige mensen we om ons heen hebben en Ds. van Ginkel roept in haar column op om moed te houden en elkaar lief te hebben.

Ondanks alle beperkingen staat de fantastische DUO fiets voor iedereen klaar om te gebruiken om er samen toch nog op uit te kunnen gaan. De kinderen van het ‘Leerorkest’ verenigden zich om samen tot een prachtig geheel te komen en leerlingen van CSV delen in de ‘Kids-redactie’ hun creativiteit. Verder maken we kennis met gezellige nieuwe buren, voert Marlies Cordia ons mee naar het warme Napels met haar recensie en voor wie nog een bijzonder Sint of Kerstcadeau zoekt zijn er vele tips.

Of gluur anders vrijblijvend door het raam van het Dorpshuis voor het prachtige Vreeland-van-boven werk van Karel Kammeijer. Ruben Bosch geeft alvast tips voor de kerstboom die hij op bestelling thuis levert. Maar is het wel goed nieuws dat Vreeland aanzienlijk groen kleurt op de zonnevelden-kansenkaart? Lees hierover en nog veel meer in deze Vreelandbode en blijf vooral samen sterk!

 

Veel leesplezier, de redactie

 

Klik hier of op de voorpagina hieronder