De Vreelandbode van mei 2023

Het werd deze maand weer eens duidelijk dat Vreelanders uitbundig feest kunnen vieren maar ook gepast stil kunnen staan bij herdenkingsmomenten.

Op Koningsdag trommelden de herauten iedereen, ook de feestvierders die nog tot diep in de nacht bij mevr. Daalder waren doorgezakt, alweer vroeg uit de veren om op tijd alle activiteiten, uit de ‘oranje hoed’ van het organiserende comité, mee te maken.
In de vrolijke Kidsredactie vertelt de voorzitter dat hij zijn stokje gaat overdragen. Meld je dus aan als je dit fantastische Oranjecomité wilt verrijken!

Na de dodenherdenking werden de vlaggen weer gehesen voor bevrijdingsdag en de DorpsQuiz, die wij als redactie voor het 15-jarige jubileum organiseerden, werd een groot succes. Net als de I ❤ Vreelandbode tassen, die in korte tijd bijna uitverkocht raakten.

Ondertussen lukte het ook nog de Vreelandbode te vullen! Er zijn mooie interviews afgenomen en boeiende verhalen te lezen. En met behulp van onze vaste medewerkers en de Sterren van Vreeland is het weer een fijne editie geworden met o.a. een ode aan de adverteerders van het eerste uur en uiteraard met vele leuke terugblikken.

Zo komen zowel de momenten van uitbundige vreugde als die van stemmige stiltes in deze Vreelandbode ruimschoots aan bod. Mede door de fantastische opbrengst van de inzameling voor de jubilerende Vreelandbode en al uw positieve reacties kunnen wij weer jaren voort.

Veel dank daarvoor en veel leesplezier!

 

Klik hier of op de voorpagina hieronder: