De Vreelandbode van mei 2022

Nu de vogels in mei weer hun spreekwoordelijke ei hebben gelegd is het broedseizoen weer volop begonnen. Niet voor niets is het thema van deze maand dan ook ‘Nieuw Leven’.
Maar uiteraard valt er in deze Vreelandbode veel meer interessants te lezen dan enkel over nestjes met meerkoetjes en pasgeboren kalfjes. Zo wisten wij columnist Harold Linnartz eindelijk te strikken voor een exclusief interview en beschrijft hij zijn allerlaatste ‘Hemel boven Vreeland’. Heel veel dank Harold en we wensen je al het geluk in je nieuwe leven buiten Vreeland!

Op Koningsnacht en -dag was er eindelijk weer volop leven in de Vreelandse brouwerij waarvoor de sponsoren en organisatie nog even in het zonnetje worden gezet. Niet alleen toen maar ook op ‘gewone’ dagen lijkt het wel dat we opeens vele nieuwe jonge gezinnen in het dorp treffen. Overal ouders met hun babies aan de wandel, bij Aloys of in de rij bij Ko-ijs, is het u ook zo opgevallen? Met een aantal hiervan maken we nader kennis in de ‘Nieuw Leven’-special verderop in deze Vreelandbode.

Maar er valt ook weer heel veel nieuws te beleven waarvan een belangrijk deel alvast in de agenda is opgenomen. En zowel de Sterren van Vreeland als onze Dorpsraad hebben allerminst stilgezeten. Over dit alles en nog veel meer leest u in deze Vreelandbode.

Volgende maand belooft een ‘spetterend’ juni nummer te worden en we roepen iedereen alvast op in dit thema met ons mee te denken. Spetterend water, acties van Vreelanders of van hun huisdieren? Ook mooie foto’s in dit thema zien wij graag tegemoet op info@vreelandbode.nl. Voor nu vooral heel veel plezier met het lezen van deze mei-bode!

 

Klik hier of op de voorpagina hieronder.