De Vreelandbode van maart 2022

‘Wie zaait zal oogsten’. Tja, en ‘maart roert nogal zijn staart’, kunnen we wel toevoegen aan het thema dat wij vorige maand in alle onschuld hadden bedacht. Immers wat er zo’n 2000 km. ten oosten van Vreeland gebeurt doet huiveren onder onze warme voorjaarszon. Het is wel hartverwarmend hoe in een mum van tijd van alles uit de kast wordt getrokken om gehoor te geven aan oproepen van diverse Vreelandse initiatiefnemers die hulp bieden aan onschuldige burgers in nood. In het geweld van het nieuws hieromtrent hopen wij daarom dat deze Vreelandbode juist ook wat positieve afleiding zal geven.

De briljante ‘cartoon’ van Vincent hierboven is alleszeggend. En over zaaien en oogsten gesproken; op de Breedstraat wordt een heerlijke winkel geopend. De politieke partijen hebben natuurlijk ook volop gezaaid om stemmen te winnen voor de gemeenteraadsverkiezingen en de oogst zal inmiddels wel binnen zijn. Lees ook het bericht van de Dorpsraad en dat het een lange weg was maar dat met een langer wegdek er eindelijk een oplossing is gevonden voor de brug op de Bergseweg.

Een ander fijn vooruitzicht is dat we eindelijk weer Koningsdag gaan vieren! Met het thema ‘Willie goes wild’ kunnen we, na drie jaar, weer helemaal losgaan. De rubriek ‘Vroeger en Nu’ speelt met de geschiedenis van het STAG gebouw in op de nieuwe fysiopraktijk die daar is geopend. En naast veel Sterrennieuws en een bomvolle agenda ook weer interessante interviews zoals met ‘Nieuwe Buren’ Corlia & Roel Goris, oer-Vreelandse Nera van Zalingen en Scarlett van Equilibre-Interiors.

Pluk de dag en veel plezier met het lezen van deze Vreelandbode!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: