De Vreelandbode van maart 2021

‘TOEKOMSTMUZIEK’
Het is ‘s avonds nog altijd tamelijk stil in ons dorp. Stiller dan anders in ieder geval. Maar, horen we daar in de verte niet voorzichtig aan weer wat toekomstmuziek onze kant op komen?

Als de nieuwe fluistermuur aan de N201 maar niet ook deze positieve geluiden tegenhoudt want deze whiswall werkt als een tierelier! Alle gekheid op een stokje, terwijl deuren van kapsalon Belleza gelukkig weer wijd openstaan brengen de berichten van Thea en het definitief sluiten van haar salon na 35 jaar het dorp ook in verdrietige stemming. Een mooi initiatief zorgde ervoor dat ‘onze’ Thea al vele hartverwarmende berichten heeft ontvangen. Lees verderop hoe u haar alsnog een kaartje kunt sturen.

En over stemming gesproken, laten we hopen dat we ook snel de loftrompet kunnen steken over het volgende kabinet. Verder laten we de familie Hazelhoff niet met stille trom vertrekken en hebben we weer veel meer interessante mensen mogen interviewen. Frederique Olland vertelt met ‘Hart en Ziel’ over haar kinder- en jongerenpraktijk en Willem van Beek over zijn maatwerkpakken in de rubriek ‘Bedrijvigheid’.

In de interviews met Tom Vermeiden en Jippe van der Velden speelt weer hele andere toekomstmuziek, net zoals bij de ‘Nieuwe buren’ Teun en Rutger en ‘Dorpsgenoot’ Marjolein Bosman. De komende maand zal de toekomstmuziek nog even nagalmen in een interview met ‘De Muziekjuf’ Olga en maken we ons op voor het volgende seizoen met een ander fijn vooruitzicht waarin we iedereen ook weer uitdagen voor het perfecte plaatje: ‘Lekker Lente’!

Veel leesplezier!
De redactie

Klik hier of op de voorpagina hieronder.