De Vreelandbode van juni 2024

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe wij de Vreelandbode iedere maand weer gevuld krijgen. Het dorp is toch maar een stipje op de landkaart en telt immers slechts zo’n 2000 inwoners? Een andere vraag is of wij niet, net als andere huis-aan-huiskranten bijvoorbeeld, gebruik maken van ChatGPT om onze stukjes te schrijven?
Tja, groot is Vreeland inderdaad niet maar plak er maar gerust een vette hoofdletter S achter. Die van bijvoorbeeld Supergezellig, Saamhorigheid, Stichtse Vecht, Sterren, Sportief, Sociaal, Sponsoren, Sustainability, Schattig, Spiritueel, Speciaal, Spannend, …en ga zo maar door.
Het antwoord op de eerste vraag ligt dus Simpelweg hier voor u.

Zo wordt de Schijnwerper op Herman Oggel, als Scheidend bestuurslid van onze Dorpsraad gericht en vertelt Evelien Bosch hoe de Grote Kerk in Loenen tegenwoordig Sfeervol in de Spotlights staat. Een Stampvolle agenda, Sfeervolle foto’s en Swingende vooruit- en terugblikken, een Sportieve Vroeger en Nu, Slimme vakantietips van Schuurmans, Super enthousiaste EHBO’ers, borduurStudio Tes en een Spraakmakende ‘Achter de façade’ vormen bovendien het bewijsmateriaal dat wij in deze editie, met behulp van in-en omwoners, hebben mogen verzamelen.

En nee, wij gebruiken zelf geen ChatGPT. Daarvoor houden wij immers te veel van echte mensen en hun echte verhalen. Kortom, Vreeland is volgens onze bescheiden mening wel degelijk groot. Maar dan met vele hoofdletters S erachter en zeker niet ’Superficial’ of Saai nietwaar? Smakelijk lezen!

Veel leesplezier!

Klik of hier op de voorpagina hieronder