De Vreelandbode van juni 2022

Deze Vreelandbode is een extra spetterend nummer geworden. Niets ten nadele uiteraard van alle vorige uitgaven maar in deze juni editie vliegen de spetters er zelfs bijna voelbaar vanaf.

Zoals van de schitterende foto onderaan op deze voorpagina die weer eens laat zien hoe er volop genoten wordt op het water om ons heen. Er is ook veel spetterend nieuws te lezen waar we het niet altijd té letterlijk moeten willen nemen. Maar fijn is het wel dat er eindelijk een openbaar toilet mét royal flush in de Vreeandse dorpskern is.

De column van Dominee Rineke spreekt in het thema van deze maand overigens heel anders tot de verbeelding. Prachtig hoe zij iedere maand de woorden fijnzinnig uit haar pen laat vloeien. Uiteraard leren we ook weer andere dorpsgenoten beter kennen, zoals Astrid Zeldenrijk en Wieke van der Linden. Ook hadden wij een interview met Michel Boelhouwer die met zijn drone bijzondere beelden vanuit de lucht vastlegt. En ondanks dat we dankbaar het hemelwater af en toe uit diezelfde lucht op onze uitgedroogde gazons zagen vallen was het niet voor iedereen een spetterende maand. Immers, de aanhoudende oorlog raakt ons inmiddels allemaal.

Toch hebben wij het hier nog altijd best top, denken wij. Zeker met de agenda bomvol leuke vooruitzichten en andere mogelijkheden om erop uit te gaan waarvoor niet eens diep in de buidel hoeft worden getast. Tja, u raadt het vast al, het thema voor de volgende maand wordt TOP! Wij zien uw creatieve kopij en foto’s hiervoor graag tegemoet en geniet nu vooral van deze spetterende Vreelandbode.

Veel leesplezier!

Klik hier of op de voorpagina hieronder.