De Vreelandbode van juni 2021

Zijn de meeste dromen nou bedrog of geven ze juist moed en aansporing ambities te verwezenlijken? Slapend of wakker mijmerend, iedereen droomt uiteindelijk zijn eigen dromen.

Deze Vreelandbode is rijkelijk gevuld met dromen in de meest brede zin des woords. Charlotte Le Conge Kleijn vertelt bijvoorbeeld hoe ze haar droom lééft en Shirley en Paul Fagel doen dat het hele jaar rond sinds ze in ‘het liefste dorp van Nederland’ zijn neergestreken. Kay van der Kooi kijkt, als mede-initiatiefnemer voor De Vreelandse Energie Coöperatie en na de nachtmerrie die zijn gezin een aantal jaren geleden is overkomen, vol goede moed uit naar een betere toekomst samen.

Ook Corinne van Vugt beleefde eerder een nare droom en zet zich nu, samen met Vreelander Kevin Klawer, in voor Stichting Hartekind. En konden we er tot voor kort niet nog alleen maar van dromen om er simpelweg op uit te gaan en een terrasje te pakken? Terwijl de een zijn koffer al heeft gepakt geniet de ander er dichter bij huis van wat we eindelijk weer meer mogen. De Brugwachter hoeft in ieder geval niet meer te dagdromen nu de zon eindelijk volop schijnt.

En er is uiteraard ook veel nieuws, zoals over Sven Fremeijer die als kersverse voorzitter van de bedrijfsvereniging barst van de plannen.
En jawel, het dorpsfeest kan zoals het er nu uitziet, eindelijk weer doorgaan! Geniet van deze Vreelandbode en blijf je dromen dromen!

Veel leesplezier, de redactie

Klik hier of op de voorpagina hieronder.