De Vreelandbode van juli

Er is weer zoveel gebeurd in ons dorp dat we in deze zomereditie heerlijk kunnen nagenieten van alle gebeurtenissen. Zoals van het mooie Brugconcert, Floating Dinner en het Country feest.

En, of u nu op vakantie gaat of thuisblijft, het boek dat Marlies Cordia tipt voor deze zomer brengt u zowel in een andere wereld als hier in de nabije omgeving.

Verder kunnen we ons alvast verheugen op de serie Soof, die in Vreeland is opgenomen en na de twee succesvolle films in het najaar op t.v. wordt uitgezonden. In dit nummer een uitgebreid verslag en een interview met acteurs Fedja van Huet en Lies Visschedijk.

We gaan gezellig aan tafel bij de familie Soede-Veenstra en maken we nader kennis met Marijke en Matthijs Hulsman, die al weer voor de vierde keer verhuizen binnen Vreeland.

De Kinderpost is dit keer voor het laatst dit jaar onder leiding van Annelies Weijschedé gemaakt, Wietske Tammes neemt het Kinderpost-stokje weer over. Veel dank voor deze inspirerende maanden Annelies en tot in februari!

De volgende Vreelandbode komt, zoals gebruikelijk in de zomer, pas later in augustus uit. Vergeet dus niet alvast kaarten te kopen voor het dorpsfeest en deze Vreelandbode in de koffer te stoppen.

De redactie wenst iedereen een hele fijne zomer!

 

De laatste editie leest u hier of klik op de voorpagina hieronder

Vreelandbode juli 2017