De Vreelandbode van juli 2022

Dat het pittoreske Vreeland een TOP-dorp is wisten we natuurlijk allang. Deze zomerse juli uitgave van de Vreelandbode bewijst dat maar weer eens en staat dan ook bomvol bijzondere top-prestaties, -interviews, -nieuws en andere hoogtepunten.

En hoewel de boeren uit protest de vlaggen op zijn kop hebben uitgestoken zagen we ze ook fier rechtop wapperen. Wij spraken enkele van de geslaagde toppers waaronder Feline van Genderen die het tot het allerlaatst wel heel spannend heeft gemaakt! Opluchting is er ook door de nieuwe busverbinding met Loenen, waarmee het lijntje tussen de dorpen weer wordt aangehaald. Maar zorgen zijn er ook want het zou toch wel het toppunt zijn als gymnastiekvereniging DOS door gebrek aan vrijwilligers na 70 jaar moet stoppen. Dus lieve ouders van jonge Vreelandertjes, steek je handen uit de mouwen waardoor ook jullie kinderen ‘Door Oefening Sterk’ kunnen blijven!

Lees ook over andere toppunten, zoals die van de kerk en van de, eveneens in de oude dorpskern gelegen, springlevende oermammoet die daar zelfs nog bovenuit torent. En natuurlijk zijn al onze adverteerders top, zoals Anne Marie Krekels die ons meeneemt naar een toplocatie waar ze haar praktijk ‘Een heel nieuw Herbegin’ is gestart. Verder genieten we nog na van Vreelandse topoptredens zoals die op het Brugconcert en van Lizz Veen (18) die op het Oerol-festival in haar prachtige solovoorstelling ‘Alleen’ werd bijgestaan door Helge Slikker (muziek) en Lieve Nieuwland (flyer). Voor augustus hebben we in het thema maar 1 letter veranderd.

Overspoel ons dus maar met zomerse foto’s en warme verhalen want het belooft een HOT-item te worden!

Veel leesplezier!

Klik voor de laatste editie hier of op de voorpagina hieronder: