De Vreelandbode van juli 2021

Het woordje ‘Grenzeloos’ blijkt in deze gevarieerde juli uitgave op vele manieren uit te leggen. Zo hield de één zich de afgelopen tijd strikt aan de opgelegde begrenzingen en zochten anderen die vooral op. Misschien gaat deze Vreelandbode wel de grens óver en mee in de afgestofte handbagage?

Dichter bij huis zijn er eindelijk ook weer veel leuke dingen te beleven deze zomer. Niet alleen zijn er vele ‘eropuit tips’ en staan er mooie exposities en concerten op het programma, we mogen ons ook weer verheugen op het Dorpsfeest van 4 september! Vanuit Griekenland laat Bart Jan Manten iedereen ‘meeproeven’ van zijn Neolea olijfolie en zijn nieuwe producten Grieks zeezout en fijne bubbels.

Voor het heerlijkste Vreelandse appelsap gingen wij ‘helemaal’ de dorpsgrens over en Harold Linnartz neemt ons weer mee in de onbegrensde ‘Hemel boven Vreeland’. Verder weer interviews, zoals met de familie Postma die via Amsterdam en België hier is neergestreken en met Nejdet Tuzunalp die met zijn gezin ‘grenzeloos verliefd’ is op Vreeland.

Lees ook de andere mooie verhalen en blogs in deze editie, ga mee terug in de tijd waarin we o.a. de letterlijke grenzen van Vreeland opzoeken en huiver mee met de grenzeloos succesvolle podcast van Edward van de Marel.

Nieuws is er uiteraard ook en misschien zijn de plannen bij Ottenhome wel angstaanjagender? Ga anders eens superrustgevend suppen met Katrien Blüm of kijk gewoon eens naar het winnende plaatje op deze voorpagina. Fantastisch toch hoe dit meisje, dobberend in haar veilige zwemband, simpelweg grenzeloos geniet!

Fijne zomer en veel leesplezier!
De redactie