De Vreelandbode van juli 2020

Heel soms ontvangen we een kritische noot van onze lezers. En die nemen wij uiteraard serieus. Eén daarvan was dat de Vreelandbode soms teveel een ‘vrouwenblad’ zou zijn, en dat er wel eens meer ‘manpower’ in mocht. Dit liet de redactie, overigens 100% vrouwelijk, niet op zich zitten! Zie hier het resultaat en lees de interviews met enkele van de vele interessante Vreelandse mannen zoals CDA-raadslid en geboren leraar Pim van Rossum, de nieuwe voorzitter van de Old Golf Course Loenen Dirk Jan van der Hoeden en ongediertebestrijder Jordy van der Meer.

Maar laten we niet doorslaan, we laten natuurlijk interessant nieuws zoals altijd bovenaan staan. Dat onze nieuwe dominee nou eenmaal een vrouw is kunnen we met alle ‘goede’ wil van onze lieveheer niet veranderen.

En dat Renee Bink nou net deze maand afscheid neemt van de redactie na 12 jaar is ook een feit waar we echt niet omheen willen. Ook het afscheid van verloskundige Thera van Erp is inderdaad een typisch vrouwelijk onderwerp, net als Liesbeth Beukeboom, die dan weer wel heel erg haar mannetje heeft gestaan.

Mannelijk of vrouwelijk, elk interview is interessant en ook voor alle jonge jongens en meisjes is er deze maand weer een superleuke Kinderpost. Kortom, een Vreelandbode die als altijd gevuld is met leesplezier voor iedereen. Fijne zomer allemaal en tot eind augustus!