De Vreelandbode van juli 2019

Het is zomer! Op vakantie of thuis, met deze Vreelandbode kan iedereen uit de voeten.
Het Klompenpad is weer gecheckt en op het gloednieuwe bord bij het Dorpshuis staat hoe je deze fraaie route kunt bewandelen. Of fiets een rondje Loenen en stap eens binnen bij koffiewinkel Scharlei. Voor wie last heeft van vakantie- of werkstress is de Boeddhistische Tempel in Nederhorst een echte aanrader.

En stond het Rijksmuseum toch al op het lijstje? Ga dan nu en bewonder het kunstwerk van de 15-jarige Charlotte. Maar lekker achterover lezen kan natuurlijk ook. Over Meester Ben die na veertig jaar weer als Ben Eichholz door het leven gaat. En over een ontmoeting met de allereerste bewoners van Vecht en Veld. Katie de Haan vertelt aan Connie Lohuis hoe het is om als geboren Amerikaanse al 35 jaar in ons dorp te wonen en de geslaagden Jippe en Aniek vertellen over hun toekomstplannen.

Lees ook waar er vroeger illegaal gezwommen werd maar laat de hond nu niet uit de ongezonde bagger van de oude Vechtbocht drinken. Er is weer superleuke Kinderpost en nieuws van de Dorpsraad. En als het boek dat Marlies Cordia tipt niet in de koffer past, neem dan gewoon deze Vreelandbode mee voor nog veel meer leesplezier.

Geniet van de zomer!
De redactie

 

Klik hier of op de voorpagina hieronder: