De Vreelandbode van juli 2018

Als het gras de afgelopen maand bij de buren groener was dan bent u wellicht zelf ‘groener’, én dus beter geweest voor het milieu dan de buur. We mochten immers niet te veel sproeien en water verbruiken toch? Hoe dan ook, wij zitten hier voorlopig nog ruim onder N.A.P. en gaan u deze maand zeker niet vervelen met gortdroge verhalen. De redactie heeft immers weer fijne ontmoetingen gehad met diverse dorpsgenoten, van ‘groentjes’ tot ‘oud Vreelanders’.

Zo neemt Zeeger van Roemburg ons mee op zijn reis in het verleden, maken we nader kennis met onze nieuwe voorzitter van de Dorpsraad Ewald van den Hout, met Scarlett in ‘Nieuwe buren’ en gaan we ‘Aan tafel’ bij de mannen op de Lindengracht. De Sterren van Vreeland geven ons weer genoeg redenen om zowel lichaam als geest te verrijken. Maar ook is er ‘sappig’ nieuws over het Lion Cachethof, een bijzondere ‘Vroeger en Nu’ en een ontroerend afscheid van Meester Kees te lezen.

Ontroerend is, tot slot, de open brief die onze Burgemeester Witteman aan o ns allemaal schrijft. Zoveel kracht en dankbaarheid die hij in dit persoonlijke schrijven uit, daar kunnen we alleen maar enorm veel respect voor hebben en trots op zijn.
Dank u wel Burgemeester, dank je wel Marc!

De Vreelandbode kunt u via deze link lezen.