De Vreelandbode van januari 2022

Vol goede moed en met een frisse start is deze redactie aan het nieuwe jaar begonnen waarin wij iedereen uiteraard het allerbeste wensen!

Traditiegetrouw lieten wij al onze ‘slanke’ voornemens tijdens de eerste redactievergadering al schaamteloos varen met de zelfgemaakte kroketten van onze Connie. Interessanter voor u is wellicht dat zij voor deze eerste editie van 2022 van een aantal Vreelanders de ervaringen en verwachtingen van het oude en nieuwe jaar optekende.

Interessant zijn ook de vele interviews die wij weer met vele anderen mochten hebben, zoals met Lot Aarts en met nieuwe buren Hansje en Frits Grooss. We nemen een kijkje ‘achter de façade’ bij Suzanne Deveer en haar dochtertje Naleyah en horen de plannen van de nieuwe eigenaar van het pannenkoekenrestaurant. De nieuwe naam wordt ‘Hendrik’, een historische verwijzing naar bisschop Hendrik van Vianden, die rond 1260 kasteel Vredelant bouwde.

Dominee Rineke van Ginkel steekt ons een hart onder de riem om het jaar hoopvol te beginnen en om gevoelsmatig wat vrieskou en natuurijs te beleven komt de historie van de 126 jaar oude Ijsclub aan bod. Nu de culturele sector nog dicht is geven we u wat tips om online cultuur te snuiven, met als laatste tip een paar mooie wandelingen. Want na al dat binnen zitten willen we natuurlijk weer lekker uitwaaien! Dat is dan ook meteen het thema voor de volgende editie. Stuur foto’s of uitwaaiverhalen of -tips gerust naar info@vreelandbode.nl.

Veel leesplezier met deze Vreelandbode, de frisse start van weer 12 mooie edities het komende jaar.

De redactie

Klik hier of op de voorpagina hieronder: