De Vreelandbode van februari 2022

‘Uitwaaien’

Zo nou, de afgelopen periode was het wel echt uitwaaien geblazen nietwaar? Gelukkig zat de wind deze maand eindelijk niet alleen tegen maar ook weer eens heerlijk mee. Want hoewel de storm nog niet echt is gaan liggen mogen we weer van alles. Iets waar we kortgeleden alleen nog van konden dromen.

Deze februari editie staat dan ook bol van nieuws over en interviews met krachtige mensen die zich niet snel van hun voetstuk laten wegwaaien. Maak daarom kennis met de stoere vrouwelijke molenaars en lees over het ijzersterke duo Nely en Jan Hos achter hun bijzondere façade.

Edith vertelt ons vol enthousiasme hoe ze met haar restaurant Op ’t Eiland in Nederhorst, na een stormachtige start, het voormalige restaurant van het Chaletpark nieuw leven heeft ingeblazen. Dorpsgenoten Dave en Diana barsten van de ideeën om Vreeland nóg leuker te maken en ‘Nieuwe Buren’ Ferdi en John roepen met hun Peanut alvast op om eens gezellig te zwaaien als je bij ze langs vaart. In de altijd fijne Kinderpost wordt er dit keer geknutseld op hoog niveau. Voor wie wel een steuntje kan gebruiken is er fantastisch goed nieuws, want per maart komt er gelukkig weer een fysio in Vreeland!

Afstormend op de Gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart leest u de ideeën van de politieke partijen rond een kleine kern als Vreeland en de verkiesbare Vreelanders stellen zich voor. Kortom, na het lezen van deze Vreeland- bode bent u weer helemaal bij. En met beide benen op de grond kunnen we weer verder naar volgende maand waarvoor we alvast iedereen oproepen mee te denken in het thema: ‘Wie zaait zal oogsten!’

Veel leesplezier, De redactie