De Vreelandbode van december 2023

Oud en Nieuw in Vreeland lijkt dit jaar al vroeg te vallen. Bij wijze van spreken dan. Er waren deze maand namelijk talloze noemenswaardige wisselingen die zoveel mogelijk aan bod komen in deze laatste Vreelandbode van 2023.

 

Tradities werden samen gevierd en vrijwilligers gaven na jaren inzet het stokje door aan een nieuwe generatie. Terwijl de Sint nog maar net was vertrokken zat de kerstsfeer er alweer snel in. Voor aanvang van de oergezellige kerstmarkt zongen de ‘engeltjes’ van CSV dat het ‘kinneke op aarde’ voor ons allemaal was gekomen en werd nog eens benadrukt dat onze mooie kerk een plek is waar iedereen terecht kan. In deze nieuwe tijden staat de deur immers ook open voor andere bijeenkomsten dan alleen de zondagse diensten.

 

Caroline Berends geeft na 16 jaar haar stokje binnen de Bedrijfsvereniging door en Kerstmarkt-kanjer Engeline van Ee organiseerde na tien jaar voor de laatste keer dit hartverwarmende feest. Hulde ook aan alle andere vrijwilligers en kraamlieden die zo dapper weer en wind trotseerden waardoor iedereen volop van de magische sfeer kon genieten.

 

Hoe de nieuwe bewoners het oude Plantagehuis in ere hebben hersteld leest u in ‘Achter de façade’ en zoek de verschillen in de rubriek ‘Vroeger en Nu’. Met een gezellige Kidsredactie, mooie interviews, nieuws en tips is er niet alleen volop om te lezen maar ook om over na te denken en te ondernemen. Wij wensen iedereen fijne laatste dagen van dit oude jaar toe en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: