De Vreelandbode van december 2018

‘Een nieuw begin’ volgt als vanzelfsprekend op een einde of afsluiting.
Maar het gewicht daarvan ‘hangt’ uiteraard niet alleen in de staart van het jaar. In deze laatste Vreelandbode van 2018 leest u over de bezinning, voornemens en keerpunten in het leven van Vreelanders. Van nu, maar ook van het afgelopen én komende jaar.

‘Een nieuw begin’ gaat dus ook over afscheid nemen, zoals van de familie Beijer die naar Amsterdam vertrekt. Maar ook over de nieuwe enthousiaste bewoners van Vecht & Veld die hier volgend jaar komen wonen. En over Hanneke Prommel: zij moest afscheid nemen van haar werk in de muziek en ontwerpt nu persoonlijke kleding en tassen. Grace Inklaar zet zich in om vluchtelingen op Samos een nieuw begin te geven, op Groot Kantwijk huist tegenwoordig het bedrijf New Leaderschip en Theo Schumacher schildert uw huis desgewenst op meesterlijke wijze in een nieuwe kleur.

Uiteraard genieten we ook gewoon nog eventjes na van de oer-gezellige Kerstmarkt en maken we ons nog altijd terecht druk over de toekomst van de N201. ‘Bezint eer ge begint’ willen wij de beslissers hierover nog meegeven, want de Dorpsraad heeft al een goed advies klaar op basis van de input van haar leden. Lees hierover en over nog veel meer onder de kerstboom of waar u ook bent.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen én alvast een mooi nieuw begin van het nieuwe jaar!
De redactie

De Vreelandbode van december leest u hier of klik op de voorpagina hieronder.