De Vreelandbode van de december 2021

Samen hebben we het weer 16 pagina’s dik voor elkaar gekregen. Met medewerkers, adverteerders, sponsoren en vele anderen is het opnieuw gelukt!
Hartverwarmend ook hoeveel mensen in en rondom Vreeland blijkbaar graag iets voor een ander willen doen. Bovendien hebben we het hier best goed mét elkaar nietwaar?

Ondanks corona is deze laatste Vreelandbode van het jaar daarom een gezellig en feestelijk exemplaar geworden.
En vrolijk worden we van buurman&buurman Ton en Maarten die na het wekelijks samen klussen nog altijd een kratje pils halen om met elkaar op hun jarenlange vriendschap te proosten. Maar ook van nieuwe bewoners, zoals Pien die haar hippe modezaakjes goed voor elkaar lijkt te hebben. En terwijl de overuren-draaiende maar altijd goedlachse pakketbezorgers in het winterse zonnetje worden gezet vertellen Corine en Erik hoezeer ze Vreeland zullen gaan missen. Ach, “het komt altijd goed”, zegt psychosociaal therapeut Lysanne Sizoo vanaf haar Vreelandse woonboot.

De column van Marjolein Ophoff werpt nieuw licht op de toekomst en onze dominee Rineke van Ginkel schijnt inspirerend bij met haar oude leeslampje. De overwerkte I.C. verpleegkundige die wij in Vreeland tegenkwamen heeft veel behoefte aan een frisse start. En dat is nou net het thema voor volgende maand.
Een nieuw jaar, nieuwe kansen, tijd voor een frisse start!

Fijne dagen en tot volgend jaar!

De Vreelandbode van december leest u hier of klik op de voorpagina hieronder: