De Vreelandbode van augustus

Voor velen zit de zomervakantie er al weer op en nog even en dan gaat het ‘gewone’ leven in Vreeland weer beginnen.

De kinderen van groep 8 van CSV Ridderhof staat in ieder geval een heel nieuw leven te wachten want zij vliegen de komende weken uit naar de diverse middelbare scholen buiten het dorp. In deze bode het verslag over het afscheid van hun jongste kinderjaren in Vreeland.

Mike en Anouk (bekend van o.a. Lokaal Zuid), gaan Vreeland echt verlaten, lees hierover in de rubriek ‘Ik vertrek’. Aloys Hageman, van onze fijne buurtsuper de Dagwinkel, verwelkomt echter iedereen graag weer na de vakantie, want het was best even stilletjes.

Redactielid Pauline verzamelde op haar favoriete ‘culinaire’ rondje de lekkerste ingredi- enten uit Vreeland en met wat extra boodschapjes bij Aloys kun je daar heerlijke gerechtjes mee maken. Bovendien gaan wij aan tafel bij Daan en Timo op de Kleizuwe en maken we kennis met Dorpsgenoot Denise de Bie, die nog niet zo lang in Vreeland wonen.

Ook komen we meer te weten over het ‘moderne’ leven op de 100 jaar oude boerderij Breeevecht.

Lees ook onze vaste rubrieken en nog veel meer zoals over ‘de Buurtkamer’, een nieuw initiatief van de Sterren van Vreeland.

Vergeet niet snel de dinerbonnen voor het Dorpsfeest te kopen bij de Dagwinkel, want 16 september nadert nu wel heel snel!

Veel leesplezier!

De redactie

Vreelandbode augustus 2017 site