De Vreelandbode van april 2023

Hiep, hiep, hoera, de Vreelandbode bestaat sinds deze maand 15 jaar! Daarom deze feestelijk uitgedoste Vreelandbode die maar weer eens toont hoezeer ons mooie dorp door menigeen een warm hart toedragen wordt.

Hartverwarmend ook hoe een aantal dorpsgenoten, adverteerders en anderen het mogelijk hebben gemaakt dit jubileumnummer bovendien nog eens van extra pagina’s leesplezier te voorzien. Uiteraard blikken we in dit bewaarexemplaar uitgebreid terug op de afgelopen 15 jaar en verheugen we ons al op de DorpsQuiz waarvoor we iedereen van harte uitnodigen.

Maar er is nog veel meer om naar uit te kijken en over te lezen. Zo staat Koningsdag voor de deur, zijn er weer mooie verhalen over dorpsbewoners, bedrijvigheden en gebeurtenissen opgetekend en heeft de Dorpsraad interessant nieuws te melden. De bomvolle agenda biedt de komende tijd voor vrijwel ieder wat wils te doen of om naar toe te gaan, dus pak de eigen agenda er maar bij.

In de financiële column wordt nog maar eens het belang van de supermarkt en andere voorzieningen in ons dorp onderstreept. Vanaf deze week is er extra reden om lokaal boodschappen te doen en de horeca te bezoeken omdat hier de unieke Vreeland-tassen te koop zijn. Deze ‘must-have’ is niet alleen reuze handig maar laat ook zien dat je de verkopende ondernemers en de Vreelandbode een hart onder riem steekt!

I ❤ Vreelandbode

Veel leesplezier, de redactie

Klik hier of op de voorpagina hieronder: