De Vreelandbode van april 2020

Met minder verzorgde kapsels dan normaal lukte het de redactie alsnog in deze bizarre tijd op gepaste afstand ‘in te zoomen’ op het wel en wee van Vreeland en omstreken.

We plaatsten positieve ‘Thuisblijvers Tips’ op de Vreelandbode-Facebookpagina en ondanks een vrijwel lege agenda zijn er gelukkig ook nog altijd anderen die mooie verhalen te vertellen hebben. Lees daarvoor – in deze maand op de kop af twaalfjarige Vreelandbode – de rubrieken dorpsgenoten, nieuwe buren, bedrijvigheid en een extra creatieve Kinderpost.

Vreelanders blijken zeer creatief in deze coronatijd. Wie daarnaast nuttig bezig wil blijven leest over de korte cursus ‘mondkapjes maken’.
Lees ook over de crea- tieve oplossingen die de lokale horeca heeft gevonden om zichzelf én ons, te blijven voorzien van een van de eerste levensbehoeften. En over de Dagwinkel, die nu weliswaar floreert maar volgens Aloys om de verkeerde reden.

Tja, iedereen mist vast de gezelligheid die juist de verbindende factor is in ons dorp. Op de achterpagina daarom een vanuit huis te maken ‘koningsdagpuzzeltocht’ door Vreeland. En met Harold Linnartz kijken we toch nog een potje voetbal. ‘Ieder nadeel heb zijn voordeel’, zei een wijlen sporter toch?
Terwijl de natuur lijkt te genieten van deze crisis proberen wij er samen maar iets van te maken.

Kijk daarom extra naar elkaar om en blijf vooral gezond en creatief!

 

Veel leesplezier, de redactie

 

Klik hier voor de laatste editie of op de voorpagina hieronder: