De Vreelandbode van april 2019

Deze maand bestaat de Vreelandbode alweer 11 jaar!

Maar dat is niet het enige wat ons in jubelende stemming brengt. De oproepjes in de vorige edities hebben veel positiefs opgeleverd waar alle lezers van de Vreelandbode van kunnen meegenieten.

Met gepaste trots presenteren wij dan ook onze nieuwe dorpsgenoot en vermaard illustrator Karel Kammeijer, die vanaf nu de rechterbovenhoek van de voorpagina met zijn creatieve brein en pen opluistert.
Bovendien heeft een aantal Vreelanders al direct gul gereageerd op de oproep om ‘vriend’ te worden van de Stichting Vreelandbode. Vrolijk worden we ook van het komende paasfeest, waar de kleinsten, dankzij de bedrijfsvereniging, weer eieren gaan zoeken in de boomgaard terwijl de ouders hun handen kunnen warmen aan een bekertje koffie. En uiteraard van het naderende Koningsfeest dat ongetwijfeld weer als vanouds gezellig wordt voor jong en oud!

Lees in deze gevulde editie ook over Dorpsgenoot Tim Rijfers die ‘overal voor open staat’ en over de toekomstplannen rond het Dorpshuis. Jeroen Tang en Annemarie van Beusekom doen het Vreeland van de jaren ’80 weer herleven en Christa Niessen zorgt met haar ‘Voetsaam’ voor ‘Happy Feet’. En uiteraard nog veel meer zoals wetenswaardigheden en eropuit-tips. Kortom, een april-editie waar iedereen vrolijk van wordt, toch?

 

Veel leesplezier!
De redactie

Lees de vreelandbode van april hier of  klik op de voorpagina hieronder: