De HONDERDSTE Vreelandbode!

Het is bijna niet te geloven, maar dit is alweer de HONDERDSTE Vreelandbode!

In april 2007 viel de eerste Vreelandbode bij u in de bus, nu alweer nummer 100. En als u even doorrekent…. in april 2017 bestaan wij 10 jaar! Hoe dat wordt gevierd hoort u nog. Intussen vindt u ook in dit nummer weer boeiende vaste rubrieken, kijken we terug op een zeer geslaagd Klinkers & Klanken weekend met floating dinner en Brugconcert en ontmoet u jonge en oude Vreelanders als Monique van Poppel, Henk Kieviet, Anke Nieboer en Tim Klaase.

Het ‘favoriete rondje van’ is dit keer de vlucht van KLM-piloot Bas Lindenkamp over Vreeland, de blog van de maand is van de hand van Naomi Stubbé. Enkele toeristen komen aan het woord over wat hen bewoog om Vreeland te bezoeken en de Dorpsraad houdt ons op de hoogte van de belangrijkste zaken die momenteel in Vreeland spelen.

En de Kinderpost is de laatste van dit jaar door Annelies Weijschede begeleid. Heel veel dank weer voor de fantastische begeleiding van de Razende Reporters en hopelijk tot volgend jaar Annelies! De redactie wenst u een heerlijke zonnige zomer toe. De Vreelandbode heeft ook even vakantie en komt op 18 augustus weer uit. Fijne vakantie!

De redactie

Klik hier of op de voorpagina hieronder om de Vreelandbode te lezen….

Vreelandbode juli