Burgemeester en wethouders bezoeken enkele sportclubs

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht brengen zaterdag 10 oktober ’s ochtends een bezoek aan enkele sportclubs en een volkstuinenvereniging in Loenen aan de Vecht en Breukelen. Het bezoek is een vervolg op de onlangs afgesloten kernentoer.  

De collegeleden gaan langs de lijn in gesprek met bestuurders, sporters, ouders en vrijwilligers over onder meer activiteiten en initiatieven die zij nemen om het leden- en vrijwilligersbestand bestand op peil te houden, sportiviteit en respect te bevorderen en hoe samen met de gemeente en medegebruikers bestaande voorzieningen op het gewenste niveau kunnen worden gehouden. 

Programma
Het bezoek begint om 09.00 uur bij Sporthal De Heul, Rijksstraatweg 178, 3632 AJ Loenen aan de Vecht. De collegeleden worden daar ontvangen door voetbalvereniging SV de Vecht en gaan in gesprek met ouders en kinderen bij hockey/voetbal/tennis over sportiviteit, respect en wat ze doen voor hun club.

Om 09.45 uur bezoeken B&W tennisvereniging LTC Loenen, waar ze in de kantine in gesprek gaan met  bestuurders van de verenigingen die actief zijn op De Heul.

Om 10.15 uur vertrekt het gezelschap naar de Volkstuindersvereniging Eigen Teelt aan het Buitenhof in Loenen aan de Vecht voor een gesprek met het bestuur.

Waarna ze om 10.45 uur vertrekken naar De Werf, Kanaaldijk Oost 3 in Breukelen. De collegeleden gaan daar met inwoners in gesprek over de inzameling van afval.

Vervolgens reizen B&W naar FC Breukelen, Broekdijk Oost 30, waar een ontvangst door het bestuur op het programma staat en de collegeleden langs de lijn met ouders en kinderen in gesprek gaan over sportiviteit, respect en wat zij doen voor hun club.