De Vreelandbode van oktober 2021

De klok wordt op de laatste dag van deze oktobermaand weliswaar een uurtje achteruitgezet maar of we nu willen of niet, de tijd tikt gewoon door. We gaan dus hoe dan ook vooruit.

En vul zelf maar in, want of we nou vooruit ‘met de pret’, ‘met die geit’ of slechts ‘dan maar’ gaan, we zullen en moeten toch verder. In haar column deelt onze Dominee haar eigen en wijze filosofie dat je door af en toe meer stil te staan bij zaken vaak juist beter vooruit kunt.

De Dorpsraad heeft dat ook gedaan maar heeft zeker niet stilgezéten. Lees in deze gevarieerde Vreelandbode het resultaat daarvan in de vele berichten waar we als dorp weer samen fijn mee vooruit kunnen.

En wat zijn we trots op ‘onze’ jonge talentvolle Lizz Veen die met haar prijswinnende monoloog vooral anderen wil stimuleren om vooruit te komen. Bijzonder is ook het speciale interview met Micha Hamel, dit keer als voorzitter van Cultuurfonds Stichtse Vecht. Maar uiteraard ook de vele andere interessante rubrieken, interviews met nieuwe en oudere dorpsgenoten. Zoals het hartverwarmende afscheidsinterview met Juf Fennie die welverdiend met pensioen gaat.

Bovendien weer vele fijne vooruitzichten en eropuit tips om deze en de komende maand mee door te komen. Volgende maand, november, moeten we misschien de voorruit van de auto alweer krabben. Maar of het nu gaat vriezen of dooien, we gaan ook naar de periode van warmte, gezelligheid en feesten, dus het thema van volgende maand wordt: vieren!

Veel leesplezier! De redactie.

Lees de Vreelandbode hier of klik op de voorpagina hieronder: